26: Planinski dom na Resevni – Planinski dom na Boču Resevna - Sv. Uršula pri Dramljah - Klokočovnik - Ljubična gora - Koča Velikonočnica - Dom na Boču

WP GPX Maps Error: File /home/pzs/public_html/www.planinska-zveza.si/ktk/wpstkp/wp-content/uploads/gpx/26_planinski dom na resevni-planinski dom na bocu.gpx not found!

15 comments on “26: Planinski dom na Resevni – Planinski dom na Boču Resevna - Sv. Uršula pri Dramljah - Klokočovnik - Ljubična gora - Koča Velikonočnica - Dom na Boču

 1. Včeraj sva s punco prevozila del te etape. Štartala sva v Celju, tako da se je nabralo že dobrih 20 km do izhodiščne točke na planinskem domu na Resevni. Turnokolesrsko pot sva z manjšimi orientacijskimi težavami sledila do Ljubične, kjer sva zaradi pozne ure obrnila po cesti nazaj proti Celju.
  Sledila sva markacijam in spraševala prijazne ljudi za pot. Gospa na Pletovarju nama je pijazno povedala, da nisva prva kolesarja, ki ju je dvoumna puščica pri kamnolomu usmerila na njen vrt:)
  Žiga na Klokočovniku in na Ljubični sta zamenjana, tako da se na Klokočovniku štemplja Ljubična, na Ljubični pa Klokočovnik. Je to šlamparija ali potegavščina, pa vejo samo označevalci:)
  Trasa te nagradi z nekaj znamenitosti in veliko lepih razgledov.
  Lp,
  Marko

  • Sta pa naredila lep krog, kondicija vama ni tuja 🙂 Hvala za opozorila, h gospej na vrt smo že tudi sami zavili – imamo v mislih za markiranje poti. Zamenjava žigov ni namerna, se je zgodila, bomo tudi popravili..

   lp
   Boštjan

  • Zdravo,
   Pot še ni markirana s kolesarskimi markacijami (http://ktk.pzs.si/novice.php?pid=11030) vendar v velikem delu kar sledi markirani planinski poti – toda ni je možno na ta način prevozit. V primeru, da ne uporabljate gps naprav, vam lahko pošljem pot izrisano na zemljevid v PDF datoteki in si jo natisnete – v prihodnosti bodo na ta način na razpolago vse etape.

   lp
   Boštjan

 2. Zdravo..ne ni potrebno hvala…se bomdoma pripravil..malo po kartah..malo po google maps, pa bo. sem iz Celja, tako da si bom pot verjetno razdelil na dva dela…spomladi..oz čim se temperature malo dvignejo…

 3. Na Boču po enem letu še vedno ni žiga. Če ne gre po pošti povejte. Pridemo po njih, s kolesi, in jih razvozimo kjer manjkajo.
  Občutka, ko prideš na točko kjer ni žiga, vam rajši ne opišem.
  Lep pozdrav!

  • Žig je bil v preteklih dneh končno nazaj v Planinskem domu na Boči in sicer v škatlici na šanku v domu. Zgleda, da je bil po daljšem izginotju ponovno najden ali izdelan. Tako da kar veselo ponj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *