petek, 26. april 2024
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 

Planinske koče – rezervacije
 Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

NOVICE  

torek, 19. januar 2016, ob 16. uri, ogledov: 7387

Prosta delovna mesta v kočah PD Jesenice

Koče | 
Gospodarska komisija | 
Planinsko društvo Jesenice | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Jesenice išče zanesljive, odgovorne, prijazne in dinamične osebe,ki so pripravljene na delo v planinskem okolju. Delo se bo izvajalo v Erjavčevi koči in v Tičarjevem domu na Vršiču, v Koči pri izviru soče, v Koči na Golici ter v Zavetišču pod Špičkom.

Planinsko društvo Jesenice objavlja razpis za več različnih delovnih mest za delo v svojih planinskih kočah za leto 2016. Delo bo potekalo v poletni planinski sezoni, razen v primeru Erjavčeve koče na Vršiču, ki obratuje tudi pozimi (med vikendi, prazniki in šolskimi počitnicami).

Za vsa delovna mesta PD Jesenice zagotavlja redno plačilo in stimulativno nagrajevanje.

Opomba: v besedilu se uporablja moška slovnična oblika. Vsa delovna mesta so razpisana enakovredno za moške in ženske.

Razpisana delovna mesta glede na lokacijo izvajanja dela

Opis delovnih nalog ter potrebnih referenc za prijavo

Oskrbnik

Opis nalog:

  • delovne izkušnje na enakem ali sorodnem delovnem področju;
  • skrb za nemoten potek dela v koči;
  • skrb za gospodarno vzdrževanje koče in okolice;
  • poznavanje dela z blagajno;
  • vodenje evidence materiala;
  • redno sodelovanje z organi društva.

 

Pričakujemo:

  • veselje do dela z ljudmi;
  • sposobnost za timsko delo in organizacijo dela;
  • vizijo za izboljšanje ponudbe in poslovanja;
  • fleksibilnost, urejenost, vestnost in organiziranost;
  • samoiniciativnost in motiviranost za dobro opravljeno delo;
  • zaželjeno je znanje vsaj enega tujega jezika (pogovorno);
  • poznavanje okoliških poti in gora.

 

Kuhar

Opis nalog:

  • <samostojna priprava toplih in hladnih jedi (poleg planinskih);
  • priprava dodatne ponudbe;
  • organiziranje dela v kuhinji;
  • poznavanje HACCP sistema.

 

Pričakujemo:

  • izobrazba – kvalificirani kuhar;
  • kuharska znanja in razgledanost;
  • komunikativnost;
  • delovne izkušnje v kuhinji;
  • samostojnost pri delu.

 

Natakar

Opis nalog:

  • strežba hrane in pijače;
  • poznavanje dela z blagajno.

 

Pričakujemo:

  • obvezne so ustrezne delovne izkušnje;
  • samoiniciativnost in motiviranost za dobro opravljeno delo;
  • veselje do dela z ljudmi;
  • zaželjeno je znanje vsaj enega tujega jezika (pogovorno).

 

Sobar

Opis nalog:

  • skrb za čisto in urejeno kočo ter njeno okolico;
  • ostala dela po naročilu nadrejene osebe.

 

Pričakujemo:

  • <samostojnost in odgovornost;
  • samoiniciativnost;
  • veselje do dela z ljudmi

 


Vloge
s priloženim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite najkasneje do 20. februaraja 2016 na naslov PD Jesenice, Cesta železarjev 1, 4270 Jesenice ali na elektronski naslov plan.drustvo@siol.net.
 

Na razpis se lahko prijavijo pravne in fizične osebe, ki izpolnjujejo razpisne pogoje. 

Dodatne informacije na telefonskih številkah (04) 5866 070 ali 041 733 036 (PD Jesenice).

------------------------------------------------
Več prostih delovnih mest za delo v planinskih kočah


Komentarji

Prikaži vse komentarje (0)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Išči med

Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
ZADNJE NOVICE
 
Planinska zveza Slovenije
Ob železnici 30a, p. p. 214
SI-1001 Ljubljana

+ 386 (0)1 43 45 680
info@pzs.si
Aktualno
Novice
Dogodki, aktivnosti
Zadnje v forumu
Zadnji komentarji
Članarina
Spletna včlanitev
Prednosti članstva
Vrste članstva in cenik
Prijava nezgode
Planinstvo
Planinske koče
Planinske poti
Komisije in odbori
Planinska društva
Planinska kultura
Planinski vestnik
Slovenski planinski muzej
Planinska založba
Življenje pod Triglavom
Podpiram planinstvo
Dohodnina
SMS donacije
Sklad Okrešelj
Naši partnerji
O PZS
Osebna izkaznica
Kontakti / kje smo
Vodstvo
Strokovna služba
Prijava | Registracija | Piškotki (cookies) Splošni pogoji delovanja O avtorjih