01: Ljubljana – Mihelčičev dom na Govejku

WP GPX Maps Error: File /home/pzs/public_html/www.planinska-zveza.si/ktk/wpstkp/wp-content/uploads/gpx/01_ljubljana-mihelcicev dom na govejku.gpx not found!

Prvi žig lahko dodamo na Ljubljanskem gradu.

12 comments on “01: Ljubljana – Mihelčičev dom na Govejku

 1. 2. kontrolna točka (Sv. Jakob nad Medvodami) je od 4.7.2016 opremljena s kontrolnim žigom. Žig se nahaja v skrinjici na drevesu skupaj z žigom vrha.

  • Pozdravljen.
   Pravkar sem preizkusil uvoz omenjene sledi. Uvoz na GARMIN OREGON 600 dela brez težav. Napako mi javi pri uvozu v BaseCamp. Tu res javi napako. Verjetno gre za GPX verzijo, ki je na serverju v verziji 1.1, Basecamp pa rabi verzijo 1.0. Konverzijo se lahko naredi z brezplačno internet aplikacijo Gpsvisualizer. Konvertirana datoteka pri uvozu v Basecamp nima težav.
   Upam, da ti bo odgovor pomagal.

 2. Pozdravljeni,

  v vednnost – štampiljka na Ljubljanskem gradu se nahaja v stekelenm paviljonu in je dostopna le med delavnikom blagajne!

  Danes bil tam ob cca. 8.30, blagajna se odpre ob 9ih, tako da sem pol ure počakal 🙂 Sva pa z gospodično na blagajni ugotovila, da je bil žig včasih verjetno zunaj, glede na to, da ga je imela na ketnici?

  lp
  p.s. Na sv. Jakobu ni blazinice za štempelj, tako da ne pozabite ga vzeti s sabo.

  • Pozdravljeni,
   Žig je že od začetka lociran v paviljonu. Res je slabost, da je dostopen le v času, ko je paviljon odprt, a zato ga je možno dobiti čez celo leto. Verižica pred nepridipravom ni dovolj varno varovalo. Blazinice za žig na javno dostopnih lokacijah niso trajne in bi jih bilo potrebno nadomeščati večkrat letno.
   Hvala za obvestilo in veliko užitkov na poti.
   Robi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *