39: Planinski dom v Gorah – Planinski dom na Kumu

WP GPX Maps Error: File /home/pzs/public_html/www.planinska-zveza.si/ktk/wpstkp/wp-content/uploads/gpx/39_planinski dom v gorah-planinski dom na kumu.gpx not found!

7 comments on “39: Planinski dom v Gorah – Planinski dom na Kumu

 1. V kratkem mam namen prevoziti to etapo. V sklopu te etape je tudi prečenje Save s cicko pri Zidanem Mostu. Zanima me, če je v cicki dovolj prostora za gorca? Če ne, ali rabim vzet s sabo kak štrik ali gurtno, da navežem kolo na cicko?
  Moje vprašanje je resno čeprav, da se bo komu zdelo smešno.
  Vnaprej hvala za nasvete in pomoč.
  Lp,
  Marko

 2. Pozdravljen Marko!

  Cicko ravno preurejajo, da bo mogoče obesiti kolo. Ko bo to urejeno, boš lahko šel čez Savo sam, zaenkrat pa morata biti dva, da ti drugi pomaga z vitlom ti pa držiš kolo na zunanji strani cicke [ noter pa ne gre]. Bom pa še preveril in ti javim kdaj bo končano. Lahko pa me tudi pokličeš na 031 385 606.

  Lep pozdrav, Franci

 3. Odslej je s cicko mogoče peljati eno kolo. Torej lahko kolesarji s cicko prečijo Savo tudi sami. Pri tem se morajo potegniti za vlečno jeklenico ob cicki. V primeru, da sta kolesarja dva, drug drugemu pomagata z vitlom.
  Veliko zabave ob svojevrstnem prevažanju čez Savo želim 🙂

  • Hej, prometa skoraj ni, tam pa tam kakšen domačin z avtom, sicer pa veliko ljudi to cesto uporablja za rekreacijo [rolanje, kolesarstvo, tek …].
   Lp, Franci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *