ponedeljek, 5. avgust 2024
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 

Planinske koče – rezervacije
 Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

NOVICE Vse novice

2. 8. 2024
Obvestilo o parkirnih mestih v dolinah Krma in Kot
Od 1. avgusta dalje sta ponovno odprti cesti v dolini Krma in Kot, zato objavljamo seznam in zemljevid parkirnih mest. Obiskovalce naprošamo, da ob obisku Triglavskega narodnega parka parkirajo motorna vozila na za to določenih mestih. Priporočamo uporabo parkirišč pred vstopom v alpske doline.
9. 7. 2024
Usposabljanje za mentorje planinskih skupin | razpis 2024
Usposabljanje je oblika internega strokovnega usposabljanja pedagoških delavcev s področja planinstva. Njegov namen je pridobitev strokovne usposobljenosti za organiziranje in spodbujanje celoletne planinske dejavnosti ter vodenje planinskih skupin v planinskih društvih, vrtcih, osnovnih in srednjih šolah, dijaških domovih, na fakultetah in v drugih organiziranih oblikah vzgojno-izobraževalne dejavnosti.
1. 8. 2024
Delo v planinski koči | Dom Valentina Staniča pod Triglavom
Planinsko društvo Javornik - Koroška Bela išče mladega, delovnega pomočnika ali pomočnico kuharja na Staničevi koči pod Triglavom. Začetek dela takoj.
30. 7. 2024
ZAPRTA POT | pod Košuto
Med planino Tegošče in planino Spodnja Dolga njiva je nedeljsko neurje na več mestih odneslo planinsko pot. Prehod ni mogoč, zato je ta del planinske poti do nadaljnjega ZAPRT.
503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.