sreda, 5. junij 2024
PRIJAVI SE
E-naslov
Geslo
zapomni si me [shrani piškotek]
REGISTRACIJA PRIJAVA
Pozabljeno geslo 

Planinske koče – rezervacije
 Prijava na E-novice  English language
POIŠČI

NOVICE Vse novice

1. 6. 2024
Koraki so nas povezali na nepozabnem vikend v Prekmurju in Goričkem
V treh dneh smo zbrali 21 žigov Evropske, Martinove in Prekmurske poti in naprali precej kilometrov. Res, da vsak dan nismo naredili veliko višinske razlike, je pa včasih tudi taka pot zelo dobrodošla, saj ni potrebno veliko razmišljati kam boš stopil. Prehodili smo travnike, malo bolj zaraščene poti, makadamske in asfaltne ceste, nekaj gozda, med polji in tudi po sami mivki ob reki Muri smo hodili. Naši spremljevalci, ki se jim iskreno zahvaljujem za naš varen korak, so nam tokrat res ogromno pripovedovali o naravi, o cvetočem drevju, o drugih rastlinah in starih hišah, ki so bile pokrite še s slamo in so tu še vedno del Prekmurja.
29. 5. 2024
Študentski planinski tabor 2024 - vabilo
Mladinska komisija PZS konec septembra organizira študentski planinski tabor, ki je namenjen vsem mladim od 18. do 30. leta. Ne samo študentom. ;)
29. 5. 2024
Začenja se jubilejna deseta sezona akcije Naj planinska koča
Siol.net in Planinska zveza Slovenije danes začenjata jubilejno deseto sezono akcije Naj planinska koča. V njej letos sodeluje 147 slovenskih planinskih koč, od tega 27 visokogorskih in 120 planinskih koč na nižje ležečih predelih. Glasovanje, v katerem ljubitelji hribov in gora izbirajo svojo najljubšo planinsko kočo, poteka na spletnem mediju Siol.net in bo trajalo do 11. septembra.
503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.